Sähköurakointi – Espoo, Helsinki ja Vantaa

Pyydä meiltä tarjous!

Luotettava ja ammattitaitoinen sähköurakoitsija palveluksessasi

Sähköasennus Jarkko Ruotsalainen toteuttaa osaavasti ja ammattitaitoisesti niin rivitalojen kuin omakotitalojenkin sähköurakoinnit alusta loppuun saakka huolellisesti ja joustavasti niin ulko- kuin sisätiloissa. Olemme hyvin tunnettu ja erittäin luotettava sähköurakoitsija pääkaupunkiseudulla.

Sähköurakointi pitkällä kokemuksella Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla

Meillä on kokemusta laajoista sähköurakoinnin kokonaisuuksista jo yli 18 vuoden ajalta. Kokeneina sähköurakoitsijoina tunnemme tehokkaimmat työtavat ja varmistamme, että työmme jälki on korkealaatuista. Kun valitset meidät sähköurakoitsijaksesi, voit luottaa siihen, että saat osaavat ja ammattitaitoiset tekijät noudattavat huolellisuutta, varovaisuutta ja kaikkia alaan liittyviä määräyksiä urakoinnissa.

Lue myös saneerauksistamme!

Sähköurakointia tarvitsemassasi vaiheessa

Sähköurakointi voi alkaa joko asiakkaan kanssa toteutettavasta kokonaisvaltaisesta suunnittelusta tai jos suunnitelma on jo tehty, työmaasähköjen vetämisestä. Osaavat asentajamme hankkivat tarvittavat sähkötarvikkeet ja aloittavat asentamisen. Urakkaan voi sisältyä myös pihavalaistus, sähköt autotalliin tai muihin tarvitsemiisi tiloihin, joko suunnittelun kanssa tai ilman. 


Kun tarpeenasi on sähköurakointi ja sijaintina Helsinki tai muu pääkaupunkiseutu, valitse työhön luotettava ja ammattitaitoinen urakoitsija – Sähköasennus Jarkko Ruotsalainen!

Sähköurakoitsija
mukana suunnittelussa

Uudisrakennuksessa sähkötyöt ovat yksi olennaisista tehtävistä, jotka on hyvä sekä suunnitella että toteuttaa huolellisesti ja harkiten. Asumisen kannalta on tärkeää, että pistorasiat on sijoitettu siten, että niitä on riittävästi ja niitä on helppo käyttää. 


Myös valaistukseen ja siihen vaadittaviin sähköihin kannattaa huomiota kiinnittää jo heti suunnitteluvaiheessa. Vaihtoehtoja on hyvä olla paljon, jotta asukkaalle jää mahdollisuus vaihdella omia valaistusratkaisujaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Pistorasioitakaan harvemmin on liikaa, varsinkaan nykyaikana, jolloin kodin täyttävät yhä enenevässä määrin erilaiset sähköä käyttävät laitteet.