Sähkösaneeraus –Espoo, Helsinki ja Vantaa

Pyydä meiltä tarjous!

Sähkösaneeraus voi tulla eteen, jos kiinteistön tai kodin sähköistysten tekemisestä on ehtinyt vierähtää jo useampi vuosi tai jopa vuosikymmen. Sähkösaneerauksen toteuttaminen on tällöin myös sähkön käyttöturvallisuutta edistävä toimenpide, jonka avulla voit parantaa kiinteistösi arvoa.

Huolellisesti tehty sähkösaneeraus lisää paloturvallisuutta

Sähkösaneerauksessa puramme asiakkaan toiveen mukaan kaikki vanhat ja huonokuntoiset sähköjohdot sekä sähkölaitteet. Tämän jälkeen ammattitaitoinen sähkömies asentaa uudet, turvallisemmat johdot ja laitteet tilalle. 


Huolella tehty saneeraus parantaa paloturvallisuutta ja sähkölaitteiden käyttöturvallisuutta huomattavasti. Vanhat ja vioittuneet sähköjohdot sekä laitteet ovat aina turvallisuusriski, joka tulisi hoitaa kuntoon viipymättä.

Lähtökohtana ovat aina
asiakkaan toiveet ja turvallisuus

Sähkösaneeraukset toteutetaan turvallisuus edellä ja toiveitasi kuunnellen. Kauttamme tilattuna voit olla varma siitä, että saat laadukkainta mahdollista sähkösaneerauspalvelua. 


Kun tarpeenasi on sähkösaneeraus ja sijaintina Helsinki tai muu pääkaupunkiseutu, valitse työhön luotettava ja ammattitaitoinen saneeraaja – Sähköasennus Jarkko Ruotsalainen!

Kaiken kokoiset sähkösaneeraukset samalta toimijalta

Teemme sekä pienet että isot sähkösaneeraukset erikokoisiin kohteisiin vankalla ammattitaidolla. Kauttamme järjestyvät niin pienet pistorasian vaihdot kuin isommatkin sähkösaneeraustyöt – vaikka koko kiinteistön sähköjen uusiminen.

Tutustu myös sähköurakointiimme!