SÄHKÖSANEERAUS, ESPOO, HELSINKI, VANTAA

Sähkösaneeraus voi tulla eteen, jos kiinteistön tai kodin sähköistysten tekemisestä on ehtinyt vierähtää jo useampi vuosi tai jopa vuosikymmen. Sähkösaneerauksen toteuttaminen on tällöin myös sähkön käyttöturvallisuutta edistävä toimenpide, jonka avulla voit parantaa myös kiinteistösi arvoa. 

Huolellisesti tehty sähkösaneeraus lisää paloturvallisuutta

Sähkösaneerauksessa puramme, asiakkaan toiveen mukaan, kaikki vanhat ja huonokuntoiset sähköjohdot ja sähkölaitteet. Tämän jälkeen ammattitaitoinen sähkömies asentaa uudet, turvallisemmat, johdot ja laitteet tilalle. Huolella tehty saneeraus parantaa paloturvallisuutta ja sähkölaitteiden käyttöturvallisuutta huomattavasti. Vanhat ja vioittuneet sähköjohdot ja laitteet ovat aina turvallisuusriski, jotka tulisi korjauttaa viipymättä.

Kaikenkokoiset sähkösaneeraukset samalta toimijalta

Teemme sekä pienet että isot sähkösaneeraukset erikokoisiin kohteisiin vankalla ammattitaidolla. Kauttamme järjestyvät niin pienet pistorasian vaihdot kuin isommatkin sähkösaneeraustyöt - vaikka koko kiinteistön sähköjen uusiminen.

Lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet ja turvallisuus

Sähkösaneeraukset toteutetaan toiveitanne kuullen ja turvallisuus edellä. Kauttamme tilattuna voit olla varma siitä, että saat laadukkainta mahdollista sähkösaneerauspalvelua.

Kun tarpeenasi on sähkösaneeraus ja sijaintina Helsinki tai pk-seutu, valitse työhön luotettava ja ammattitaitoinen saneeraaja - Sähköasennus Jarkko Ruotsalainen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!